gallery/tt_pysty2_rgb

Timber Trio Oy

+358442398650

Puunkaato ja  muut palvelumme

Pihapuiden ja ongelmapuiden kaato on usein haastavaa ja työ kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Meillä on vankka ammattitaito, laadukkaat työkalut ja tietysti vakuutukset kaiken varalle.

 

Puunkaadon lisäksi palvelumme voivat sisältää laajan palvelupaketin. Erilaisista vaihtoehdoista on kerrottu alempana.

Jos haluat lisätietoa, niin ota yhteyttä!

 

gallery/img-20200311-wa0012

Ongelmapuun kaato

- Meille mikään puu ei ole ongelma.

 

Puu voidaan kaata suorakaatona, kiipeilykaatona tai käyttämällä nosturiautoa puun poistamiseen. Näistä vaihtoehdoista valitaan turvallisin ja kustannustehokkain vaihtoehto, tai niiden yhdistelmä. Tietysti asiakkaan toiveita kuunnellen.

 

gallery/img-20200311-wa0005

Runkojen katkonta

Kaadettujen puiden rungot voidaan katkoa asiakkaan toivomusten mukaisesti polttopuu-mittaan. Meillä on ammattilaisten tehokkaat työkalut, joilla homma sujuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Kantojyrsintä

Puunkaadon jälkeen kanto jää tulevien suunitelmien tielle ja se tarvitsee poistaa. Kantojyrsintä on tehokas menetelmä kannosta eroon pääsemiseen. Kantojyrsin silppuaa kannon ja juurakon pieniksi lastuiksi myös maanpinnan alapuolelta, jolloin lopputuloksena on kuohkea sekoitus multaa ja lastuja. Tämä on oivallinen kasvualusta monenlaiselle istutukselle!

Hakkuutähteiden käsittely

 

Hakkuutähteet, eli risut ja rungot hoidetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti. Voimme huolehtia risukuljetuksen, jolloin oksat ja mahdollisesti myös rungot kuormataan hydraulikouralla kuorma-autoon ja viedään pois. Myös oksien haketus asiakkaan pihaan on mahdollista.

Runkojen sahauspalvelu

Yrityksemme liikuteltavalla tukkivannesahalla pihapuiden rungot on mahdollista sahata paikanpäällä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Pihapuun rungosta saadaan helposti vaikkapa näyttävää tuppeensahattua lankkua, joista voi askarrella vaikka mitä!